HPF80 NanoBlock ™

Het is belangrijk dat u uw hoortoestellen regelmatig onderhoudt. Doordat uw Beltone hoortoestellen zijn bekleed met HPF80 NanoBlock, gaan ze extra lang mee. Dit laagje beschermt uw hoortoestellen tegen vocht en vuildeeltjes, die uw hoortoestel van binnen kunnen beschadigen.

lineup20600X205

Hoortoestellen moeten goed werken tijdens alle momenten dat u ze draagt. HPF80 NanoBlock beschermt tegen  vocht, vuil en oorsmeer. U kunt wandelen, tuinieren etc. zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. HPF80 NanoBlock beschermt Beltone hoortoestellen van binnen en van buiten.

Om te laten zien hoe goed deze nanotech coating beschermt, volgt hieronder een demonstratie met sponzen. U ziet hoe de gele, niet beschermde spons, zich onmiddellijk vol zuigt met water. De blauwe spons, beschermd met HPF80 NanoBlock, stoot het water af en behoudt zijn oorspronkelijke vorm. 

Wat is HPF80 NanoBlock?

HPF80 NanoBlock een beschermende polymeer coating, met een dikte van 1/1000 van een menselijke haar. Hoe kan zo'n dun laagje zo veel bescherming bieden? Dat komt door de manier waarop de coating wordt aangebracht en hoe het zich hecht aan het materiaal. Wanneer HPF80 NanoBlock wordt aangebracht vormt het een moleculaire binding met het gastheermateriaal. Zeer dun, maar zeer sterk.

Waarom hebben hoortoestellen HPF80 NanoBlock nodig?

Hoortoestellen zitten in en achter het oor. Ze komen dagelijks in aanraking met vocht en oorsmeer en ze worden elke dag in- en uitgedaan. Om maar niet de aanraking met zweet, regen, haarproducten en stof te vergeten. Een ​​extra bescherming van uw hoortoestellen is dan ook niet overbodig.

Hoe werkt nanocoating?

Nanocoating verandert de oppervlakte-eigenschappen van het gastheermateriaal. Het maakt van vloeistoffen pareltjes die zo van het materiaal af rollen. Hieronder ziet u hoe op een beschermd hoortoestel het water er als parels af rolt. Op het toestel zonder HPF80 NanoBlock verspreidt het water zich over het oppervlak.

FINAL HPF 80 SIDE SHOT

Niet beschermd                                                       Beschermd met HPF80 NanoBlock coating

FINAL HPF80 TOP SHOT

Niet beschermd                                                        Beschermd met HPF80 NanoBlock coating

Ziet u hoe HPF80 NanoBlock werkt?

Het mooie van HPF80 NanoBlock is dat u het met het blote oog niet kunt zien. Hoewel de coating slechts een paar nanometer dik is, biedt het zelfs onder de zwaarste omstandigheden bescherming. De beschermde hoortoestellen zijn in vele testen blootgesteld aan schadelijke stoffen. Om te zien hoe goed HPF80 NanoBlock uw hoortoestel beschermt, hoeft u enkel te kijken naar de foto's hieronder.


Zonder nanacoatingwithout-HPF80_final

  1. Opgehoopt vuil
  2. Soldeerpunten met corrosie (roest)
  3. Corrosie bij de ringetjes op de printplaatwith-HPF80_finalMet HPF80 NanoBlock

Zoals u kunt zien is het hoortoestel zonder HPF80 NanoBlock bescherming aangetast door corrosie. In tegenstelling tot het door HPF80 NanoBlock beschermde toestel, dat er zo goed als nieuw uitziet.

Hoe weet ik zeker dat mijn hoortoestellen beschermd zijn door HPF80 NanoBlock?

Alle Beltone Promise, True, Reach, Identity, Change AHO en RIE hoortoestellen zijn beschermd door HPF80 NanoBlock coating. Wilt u meer over deze toestellen weten? Klik dan op hun naam of Ga naar Producten.

HPF80 NanoBlock Biocompatibility Certificate (Engels)