Uw gehoor

Een gezond gehoor is een groot goed. Goed kunnen horen maakt dat u midden in het leven staat en kunt genieten van alles om u heen. Wordt uw gehoor slechter en begint u slechter te verstaan? Dan is een hoortoestel een welkome oplossing.Happy-couple

Leer meer over deze onderwerpen:

Feiten over gehoorverlies

Als u een gehoorverlies heeft, bent u niet alleen. Wist u dat ongeveer 10% van de hele wereldbevolking slechthorend is?. 


Feiten over gehoorverlies

Horen met beide oren


Als u een gehoorverlies aan beide oren heeft, is het belangrijk dat u ook twee hoortoestellen draagt. Zo geniet u optimaal van de samenwerking van uw hoortoestellen.
Horen met beide oren

Bescherm uw gehoor


Bent u in een omgeving die zo luidruchtig is dat u uw stem moet verheffen? Dan doet u er goed aan om uw gehoor te beschermen. 

Bescherm uw gehoor

Hoe kunt u een slechthorende helpen?

Als u een partner, vriend of familielid heeft met gehoorverlies, kunt u die met een aantal dingen helpen. Hier leest u op welke manier dat kan.
 
Hoe kan ik helpen?

Tinnitus? U bent niet alleen!

Van de wereldbevolking lijdt 10 tot 15% aan een zekere mate van tinnitus. Wat is tinnitus eigenlijk en hoe u kunt u verlichting vinden?

Tinnitus? U bent niet alleen

Onderhoud van uw hoortoestellen

Een hoortoestel is een kostbaar apparaatje. Hier vindt u een aantal praktische adviezen die de levensduur van uw hoortoestellen verlengt.
Onderhoud van uw hoortoestellen