Nieuwe Beltone Promise

Als uw cliënten hun gehoor verliezen, verliezen ze meer dan alleen de mogelijkheid geluiden te horen. Ze verliezen de mogelijkheid volledig deel te nemen aan het leven zoals ze dat vroeger deden. Ze vangen slechts een deel van het verhaal of van hun favoriete nummer op.

Beltone Promise helpt u om uw cliënten alle geluiden te laten horen. Geluiden die er voor zorgen dat zij iedere ervaring volledig en levensecht herinneren. 

Met de Beltone Promise biedt u uw cliënten veel meer dan een hoortoestel. U biedt een beter spraakverstaan en voor de toekomst de belofte van onvergetelijke herinneringen. 

Beltone Promise gebruikt 2.4 GHz draadloze technologie voor de volgende functies: 
  • Crosslink directionaliteit
  • Device-to-Device Synchronisatie
  • Sound Scene Balancer
  • Asymmetrisch telefoneren  

Voor meer informatie, lees de Beltone 2,4 GHz Device-to-Device white paper (Engels)

Crosslink Directionaliteit

Uw cliënt beslist wat hij wil horen

CrossLink Directionaliteit laat hoortoestellen met elkaar communiceren om de optimale microfoonmodus te bepalen (omnidirectioneel, directioneel of a-symmetrische verwerking). 


Zo beslist uw cliënt waar hij naar luistert en niet zijn hoortoestellen. Het spraakverstaan in rumoerige situaties verbetert, maar uw cliënt lvert niet in op de hoorbaarheid van omgevingsgeluiden.


Meer informatie over Crosslink Dirctionaliteit

Beltone Device-to-Device Synchronisatie

Met één druk op de knop kunnen uw cliënten het volume of programma van hun hoortoestel wijzigen. De verandering wordt automatisch doorgevoerd in het andere hoortoestel.

Safeguard Feedback Control

Feedback Eraser met WhistleStop onderdrukt feedback optimaal. Safeguard Feedback Control is een handige optie als feedbackkalibratie niet mogelijk of gewenst is.

Nieuwe AFX Music Mode

Tijdens het luisteren naar muziek kan een het systeem dat feedback onderdrukt soms behoorlijk storen. 

AFX Music Mode laat deze storende artefacten weg, maar maakt tóch alle tonen duidelijk hoorbaar.

Deze instelling is perfect voor het muziekprogramma in de Beltone Promise  hoortoestellen. 

Asymmetrisch telefoneren

Bij draadloze communicatie tussen de toestellen laat het éne toestel het andere weten dat er getelefoneerd wordt.

 

Zo kan daar het volume met 6 dB verlaagd worden. Op deze manier kunnen uw cliënten telefoneren zonder te veel gehinderd te worden door omgevingsgeluiden.

Sound Scene Balancer

The Sound Scene Balancer past zich automatisch aan verschillende omgevingen aan en levert zo de best mogelijke geluidskwaliteit. 

Sound Cleaner Pro en Smart Gain Pro werken samen om ongewenste ruis te verwijderen en verhoging van de signaal-ruisverhouding naadloos als uw klant zich verplaatst van plaats tot plaats.

Geluid afspelen Scene Balancer Animatie