Als het gehoor van mensen verslechtert, verliezen ze zoveel méér dan geluid alleen. Ze verliezen een deel van zichzelf, het gevoel van wie ze zijn. Kortom: ze verliezen hun identiteit. Daarom bieden wij uw cliënten de Beltone Identity: het geeft hun uw gehoor weer terug én ze voelen zich weer zichzelf.

Gehoorverlies maakt onzeker 


'Ik was zo verward en onzeker over mijn eigen situatie. ... Het zijn zo veel dingen ... Het gehoor is zo belangrijk bij alles wat je doet. En dat is waarom het (gehoorverlies) zo moeilijk te accepteren is. '

Slechthorende, geciteerd door Kochkin en Rogin in De raadadviseur-recensie, januari 2000

Beltone Identity is gemaakt om uw cliënten voordelen te bieden. Dit hoortoestel met zijn unieke ontwerp laat ze weer zekerder in het leven staan. Sterker: ze krijgen hun oude leven weer terug.

Luisteren. Praten. Communiceren.

Als slechthorenden de anderen niet goed kunnen verstaan en begrijpen, wordt het communiceren met anderen lastig. Ze aarzelen of ze wel mee willen doen in gesprekken of zich afzijdig houden. Identity zorgt dat spraak duidelijk overkomt en dat de geluidssterkte precies goed is.

Ontspan en vergeet het.

Beltone Identity onthoudt de volume-instellingen in bepaalde situaties. Zo hoeft uw cliënt ze niet de hele tijd aan te passen. De langere levensduur van de batterij verlengt de draagtijd van het hoortoestel en geeft zo meer gemoedsrust.


Uw cliënt kan zich ontspannen en zich richten op de dingen die hij of zij écht belangrijk vindt.

Uw cliënt gaat zich weer goed voelen

Wie beter hoort, voelt zich ook beter. Beltone Identity minimaliseert ruis, zodat uw cliënt zich aan het einde van de dag minder moe en uitgeput voelt. De windruisonderdrukking maakt dat buiten zijn meer genieten wordt. Fluittonen en storende achtergrondgeluiden worden geëlimineerd, zodat uw cliënt zich kan concentreren op spraak.

Gebruik het en geniet ervan

De Beltone Identity ziet er beter uit, hij werkt beter en uw cliënt voelt zich beter. Alle hoortoestellen in deze familie zijn verbazingwekkend klein, comfortabel en aantrekkelijk. Er is een grote keuze aan kleuren en mogelijkheden, 

De Identity geeft uw cliënt een goed gevoel over het dragen van hoortoestellen.