• Beltone Boost Plus

  Krachtige verbindingen met populaire apparaten

 • Beltone Boost Plus

  Krachtige verbindingen met alles wat belangrijk is

 • Beltone Boost Plus

  Krachtige verbindingen voor alle situaties

Maak kennis met Beltone Boost™, een super-power hoortoestel

Beltone Boost is een van de krachtigste hoortoestellen op de markt en is speciaal ontworpen voor mensen met ernstig to zeer ernstig gehoorverlies. Het is een robuust en comfortabel hoortoestel dat u opnieuw kennis laat maken met de geluiden of gesprekken die u misschien hebt moeten missen.

Personal Sound ID voor beter ruimtelijk bewustzijn en een rijkere geluidsbeleving

Geluiden van elkaar onderscheiden in een rumoerige omgeving is vaak heel lastig. De functie Personal Sound ID in de Beltone Boost Plus imiteert het geluid dat normaal door het oor wordt voortgebracht.
 • CrossLink Directionaliteit met Personal Sound ID™ brengt horen naar een hoger niveau. Uw ruimtelijk bewustzijn wordt beter, u kunt geluiden beter lokaliseren en verstaat spraak beter. De drager en níet het hoortoestel bepaalt welk geluid belangrijk is om te horen. De drager kan dePersonal Sound ID afstemmen op zijn specifieke luisterwensen.

Een Made for iPhone®-hoortoestel

Sluit uw iPhone, iPad en iPod touch aan op uw Beltone Boost en stream geluid draadloos en zonder een onhandige extra adapter of streamer. Uw hoortoestellen werken als een draadloze hoofdtelefoon: voer een telefoongesprek, maak contact via FaceTime®, of luister in stereo naar muziek. Het is een revolutionaire manier om geluiden duidelijk te horen en u een extra boost in het leven te geven.

Krachtig en betrouwbaar

Beltone Boost biedt een aantal eersteklas geluidsverwerkingsmogelijkheden bedoeld voor ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. Zo ervaart u een soepel, gecontroleerd geluid zonder afleiding of vervorming.

Krachtige verbindingen voor alle situaties

Beltone Boost is ontworpen voor de meest uitdagende luistersituaties, zoals een gesprek voeren in een rumoerig restaurant, praten aan de telefoon of deelnemen aan een zakelijke vergadering. Beltone Boost zit vol met geavanceerde technologieën om u te helpen spraak beter te verstaan en alles te halen uit elke dag.

 • CrossLink Directionality (video via Hearing.tv) helpt onderscheid te maken tussen geluiden in een omgeving met veel achtergrondgeluiden.

 • Smart Gain Pro en Sound Cleaner Pro (video via Hearing.tv) verminderen of verwijderen automatisch ongewenste geluiden en verhogen of verlagen het volume in uw hoortoestel.

 • Device-to-device - synchronisatie past automatisch programma- en volumewijzigingen toe van het ene toestel in het andere.

Beltone Direct Line 2,4 GHz draadloze accessoires

Beltone Boost heeft een uitgebreid assortiment 2,4 GHz draadloze accessoires waarmee u geluiden direct, zonder gebruik van een adapter, in uw hoortoestel kunt streamen. Dit biedt een groot voordeel aan mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. U kunt zich richten op de audio-bron die u wilt horen.

Maak kennis met de Beltone Direct 2,4 GHz draadloze accessoires

Beltone HearPlus app - voor discrete bediening

Nog nooit was het zo gemakkelijk om uw Beltone Boorst hoortoestellen te bedienen. U kunt onopvallend het volume, instellingen en programma's wijzigen, de batterijstatus bekijken en zelfs uw hoortoestellen vinden als u ze kwijt bent geraakt - alles rechtstreeks via uw iPhone, iPad of iPod touch. Het is zo discreet als het checken van uw e-mail of het schrijven van een SMS.

Maak kennis met de mogelijkheden van de HearPlus app
Beltone Boost werkt samen met iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air, Pad (4de generatie, iPad mini met Retina-scherm, iPad mini en iPod touch (5de generatie) met iOS 7.X of hoger. Apple, het Apple logo, iPhone, iPad, iPod touch en FaceTime zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.