• Horen zoals u dat wilt
  De meest complete lijn hoortoestellen op de markt.
  Bekijk de video (Engels)
 • Kies uw perfecte geluid

  Met de hoortoestellen van Beltone Legend beslist ú wat u wilt horen.

 • De perfecte match
  Beltone Legend heeft de nieuwste technologieën die zich aanpassen aan uw levensstijl.
 • Blijf in contact met de wereld om u heen
  Stream muziek en geluid vanaf uw iPhone®, iPad® of iPod touch® direct naar uw Beltone Legend hoortoestellen.

Beltone Legend is de meest complete en geavanceerde lijn hoortoestellen die er zijn. Er is een hoortoestel voor elke smaak, behoefte en levensstijl. De hoortoestellen van Beltone Legend zijn er dus voor iedereen!   

Personal Sound ID

Mensen met een goed gehoor herkennen automatisch belangrijke geluiden. Roept iemand ze in de drukt of gaat er een ambulance met sirenes langs, dan focussen ze zich daar gelijk op. Dit komt omdat het gehoor en de hersenen in harmonie met elkaar samenwerken.

Heeft u gehoorverlies, dan gaat dit niet automatisch. Hoortoestellen 'gokken'  welke geluiden voor u belangrijk zijn. De Personal Sound ID-functie in Beltone Legend hoortoestellen bootsen uw natuurlijke gehoor na. Zo kunt u beter horen waar geluiden vandaan komen en bent u zich beter bewust van uw omgeving. 
Bekijk de voordelen van Personal Sound ID voor u (Engels)

Hoortoestellen die zich aanpassen aan uw levensstijl

Veel functies van de Beltone Legend kunt u aanpassen naar uw wens. Zo klinken geluiden vanaf uw hoortoestellen comfortabel in uw oren. Klik op de links en kijk welke voordelen van elke functie. 

Smart Gain Pro en Sound Cleaner Pro: werken samen om achtergrondgeluid te verminderen en het volume comfortabel te houden.

Feedback Eraser met Whistlestop en Muziekmodus: verwijdert ruis en fluittonen, zodat weer muziek kunt luisteren op een aangename manier en in een geweldige geluidskwaliteit.

Ear-To-Ear-synchronisatie: pas uw hoorprogramma's aan of wijzig het volume in één hoortoestel. Deze functie past de instellingen automatisch voor het andere hoortoestel aan.

Gesynchroniseerde Satisfy- helpt u om geleidelijk aan de nieuwe versterking van uw hoortoestellen te wennen. Draagt u al hoortoestellen? Dan helpt deze fyunctie ook om te wennen aan nieuwe instellingen van uw hoortoestellen. 

Made for iPhone®

Met hoortoestellen van Beltone Legend blijft u in contact et alles en iedereen waar u van houdt. Luister naar uw eigen muziek, voer telefoon- of FaceTimegesprekken of stream andere geluiden vanaf uw iPhone, iPad® of iPod touch®, direct naar uw hoortoestellen. Wijzig de instellingen of het volume van uw hoortoestellen, zonder irritante draden of een extra apparaat om uw nek. 

Download de gratis Beltone HearPlus app voor nóg meer bedieningsopties.

Beltone Legend is compatibel met iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini and iPod touch (5e generatie) draaiend op iOS 7.X of hoger. Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch en FaceTime zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S.  en andere landen.