• Beltone First

  Een revolutionair Made for iPhone® hoortoestel

 • Beltone First

  De eerste keus voor 9 van de 10 cliënten

 • Beltone First

  De nieuwe standaard voor hoortoestellen

Hier is de baanbrekende Beltone First™

Pioniers zoals Armstrong, Einstein en Sir Edmund Hillary hebben ons geïnspireerd om de Beltone First te ontwikkelen. Een hoortoestel dat baanbrekend is in ontwerp, connectiviteit en geluidskwaliteit.

Een Made for iPhone® hoortoestel

Uw cliënten kunnen telefoongesprekken en muziek vanaf hun iPhone, iPad en iPod touch rechtstreeks naar hun Beltone First hoortoestellen streamen. Zonder gebruik van extra apparaten of het downloaden van een app. Beltone First kunt u combineren met Beltone Direct draadloze accessoires. Zo blijven uw cliënten verbonden met alles om hen heen én creëren zij hun eigen Persoonlijk Draadloos Netwerk.

De eerste keus om uw cliënten tevreden te stellen

Beltone First beschikt over een vernieuwde digitale processor die voor kraakhelder geluid zorgt. Combineer dat met onze toonaangevende feedbackmanagement en directionaliteit en Beltone First geeft uw cliënten de best mogelijke hoorbeleving. Klik op deze geavanceerde functies en zie hoe Beltone First uw cliënten helpt om alles te horen wat ze willen.
 • Geavanceerde directionaliteit voor spraakverstaan in rumoerige situaties.
 • Smart Gain Pro en Sound Cleaner Pro om alles op het juiste volume te horen. Constante 
 • Feedback Eraser met Whistlestop en AFX Muziekmodus om vervelende fluittonen te voorkomen en muziek te horen zoals hij bedoeld is.

De eerste keus voor nog meer van uw cliënten

De technologie van Beltone First maakt het mogelijk om 9 van de 10 cliënten te laten profiteren van revolutionaire connectiviteit, een klein toestel en een uitstekende geluidskwaliteit. 
 • De nieuwe Ultra Power receiver-optie breidt het aanpasbereik uit tot ernstig tot zwaar gehoorverlies. 
 • De nieuwe Sound Shifter gebruikt frequentie-compressie om cliënten te helpen met grotere gehoorverliezen in de hogere frequenties. 
 • De nieuwe Synchronized Satisfy-functie past geleidelijke versterking toe bij nieuwe gebruikers, zodat ze makkelijker kunnen wennen aan hun hoortoestel.

The Beltone HearPlus App, voor nóg meer controle

Met de Beltone HearPlus app kunnen uw cliënten hun hoortoestel rechtstreeks vanaf hun iPhone, iPad of iPod touch bedienen. Deze directe verbinding met hun iOS-apparaten maakt dat ze het volume en voorgeprogrammeerde luisterprogramma's kunnen veranderen. Maar het is meer dan alleen een afstandbediening. 


Naar de pagina van de Hearplus app

Winnaar van Red Dot Product Design 2014 Award

Beltone First™ heeft een 2014 Red Dot Product Design Award ontvangen. Dit vanwege zijn baanbrekende hoortechniek en onopvallend ontwerp, waarmee het innovatieve hoortoestel zich onderscheidt van de concurrentie.

Red Dot Product Design Award 2014


Beltone First is geschikt voor iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini met Retina-scherm, iPad mini en iPod touch (5e generatie) draaiend op iOS 7.X of hoger.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.