• Beltone Boost

  Krachtige verbindingen met alles wat belangrijk is

 • Beltone Boost Plus

  Krachtige verbindingen voor alle situaties

 • Beltone Boost

  Krachtige verbindingen met populaire apparaten

Maak kennis met Beltone Boost™, een super-power hoortoestel

Beltone Boost is een van de krachtigste hoortoestellen op de markt en is speciaal ontworpen voor mensen met ernstig to zeer ernstig gehoorverlies. Beltone Boost is robuust en comfortabel. Uw cliënten met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies kunnen weer verbinding maken met de belangrijke dingen in het leven.


Een Made for iPhone®-hoortoestel

De Made for iPhone-functie van Beltone Boost opent nieuwe deuren voor cliënten met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. Door Beltone Boost draadloos aan te sluiten op een compatibel apparaat, kunnen cliënten nu rechtstreeks geluiden naar hun hoortoestellen streamen vanaf een iPhone®, iPad® en iPod touch®, zonder een adapter of streamer om hun nek te hoeven dragen. Telefoongesprekken zijn hoorbaar in beide oren en muziek wordt in stereo afgespeeld. Niet alleen telefoongesprekken, maar ook het volume en de instellingen kunnen draadloos bediend en aangepast worden.

Krachtig en betrouwbaar

Beltone Boost biedt een aantal eersteklas geluidsverwerkingsmogelijkheden bedoeld voor ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. Zo ervaart u een soepel, gecontroleerd geluid zonder afleiding of vervorming.

 • De Feedback Eraser met Whistlestop en AFX Music Mode geeft helder, niet-vervormd geluid zonder vervelende fluistertoon. Het pakt fluittonen effectief aan en verwijdert ze uit het versterkingssignaal. Het geeft gemiddeld 18 dB extra ruimte, wat de stabiele versterking bij elke aanpassing ten goede komt. Alleen helder, onvervormd geluid bereikt de oren van uw cliënt.

 • De Sound Shifter verwerkt hoge geluiden, zodat uw cliënten met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies een voller geluidsspectrum kunnen ervaren, waarin meer details, zoals vogelgeluiden of kinderstemmen, verwerkt zijn.

Krachtige verbindingen voor alle situaties

In Beltone Boost zijn geavanceerde technologieën en functies verwerkt, waardoor het gehoor en het spraakverstaan bij cliënten in bijna elke situatie verbetert, ongeacht de ernst van hun gehoorproblemen.

 • CrossLink Directionality controleert continu de geluidsomgevingen en helpt onderscheid te maken tussen geluiden in een omgeving met veel achtergrondgeluiden.

 • Smart Gain Pro and Sound Cleaner Pro Pro verhogen of verlagen automatisch instellingen voor versterking en/of lawaaireductie en verwijderen ongewenst lawaai, zodat uw cliënten zich zonder enige afleiding kunnen concentreren op het gesprek dat ze voeren.

 • Device-to-device - synchronisatie past automatisch programma- en volumewijzigingen toe van het ene toestel in het andere, zodat beide toestellen dezelfde instellingen hanteren.

Beltone Direct Line 2,4 GHz draadloze accessoires

Beltone Boost heeft een uitgebreid assortiment 2,4 GHz draadloze accessoires waarmee uw cliënten geluiden direct, zonder gebruik van een adapter, in hun hoortoestel kunnen streamen. Dit biedt een groot voordeel aan mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. De signaal/lawaaiverhouding gaat omhoog en uw cliënten kunnen zich richten op de audio-bron die ze willen horen.

Maak kennis met de Beltone Direct 2,4 GHz draadloze accessoires

Beltone HearPlus app - voor discrete bediening

Nog nooit was het zo gemakkelijk om hoortoestellen onopvallend te bedienen. Met de Beltone HearPlus app kunnen uw cliënten rechtstreeks vanaf hun iPhone, iPad of iPod touch het volume, instellingen en programma's wijzigen, de batterijstatus controleren en zelfs een kwijtgeraakt hoortoestel traceren. Het is zo discreet als het checken van e-mail of het schrijven van een SMS. Cliënten kunnen tips en trucs vinden in de gids “Mijn hoortoestel” in de app om het meeste uit hun hoortoestellen te halen.

Maak kennis met de mogelijkheden van de HearPlus app

Recipient of Red Dot Product Design 2015 Award

Beltone Boost received a 2015 Red Dot Award for Product Design. The award acknowledges Beltone’s design excellence in creating a comfortable hearing aid that helps wearers overcome significant hearing challenges.

Read more
Beltone Boost werkt samen met iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air, Pad (4de generatie, iPad mini met Retina-scherm, iPad mini en iPod touch (5de generatie) met iOS 7.X of hoger. Apple, het Apple logo, iPhone, iPad, iPod touch en FaceTime zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.