• Beltone Bold 
    Krachtig leven 

Meer kracht in uw leven 
Waarom zou u concessies doen als het om uw gehoor gaat? Dit krachtige digitale hoortoestel is speciaal ontworpen om de geluiden van het leven terug te brengen, zelfs als uw gehoorverlies ernstig tot zeer ernstig is. U ervaart optimaal comfort tijdens uw dagelijkse activiteiten.

Maximale kracht en maximaal spraakverstaan

Beltone Bold biedt krachtig geluid van hoge kwaliteit voor cliënten met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies, met een outputniveau tot 144 dB SPL en versterking tot 86 dB. De toonaangevende fluittoon-beheersing en directionaliteit zorgen ervoor dat cliënten optimaal kunnen spraakverstaan zonder fluittoon. De Sound Shifter comprimeert hoogfrequente geluiden met minimale vervorming zodat cliënten een voller geluidsspectrum ervaren.

Flexibele versterking en aanpassing voor u en uw cliënten

Op maat ingestelde versterking die aansluit op de behoeften van de cliënt, met opties voor zowel WDRC en lineaire compressie, wat het best mogelijke geluidsbeeld oplevert. Solus Pro biedt in-situ en geoptimaliseerde instellingen voor cliënten met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies voor de best mogelijke geluidservaring.

Robuust en ergonomisch ontwerp voor dagelijks comfort

Beltone Bold is ergonomisch ontworpen met robuuste hardware en wordt aan de binnen- en buitenkant beschermd met HPF80 NanoBlock, wat de levensduur verhoogt en minder reparaties vereist. Uw cliënten kunnen jarenlang zorgeloos genieten van dagelijks comfort.