Beltone technologieën

De technologie van de producten van Beltone is gericht op het creëren van een zo natuurlijk mogelijke hoorbeleving voor slechthorenden. U kunt elk Beltone hoortoestel aanpassen naar de individuele zorgwens en hoorbehoefte van uw cliënten. Beltone hoortoestellen hebben een digitaal geluidsverwerkingssysteem en een unieke Wide Dynamic Range Compressor (WDRC).

Ontdek de functies achter de Beltone technologieën:

Soepele en nauwkeurige frequentierespons

De Rapid17 ™ digitale geluidsprocessor emuleert de structuur van de kritische banden in de menselijke cochlea te maken een nauwkeurige frequentie vormgeven en effectieve compensatie voor elk type gehoorverlies. Rapid17 is beschikbaar in Beltone Beltone True17, Beltone Reach, Beltone Marq17 en Beltone One! De Rapid systeem is ook beschikbaar in versies van 9, 6 en 3 kanalen.

Ruimtelijke Directionaliteit

Ruimtelijke directionaliteit is een binaurale aanpassing strategie die het mogelijk maakt een hoortoestel te worden ingesteld in de directionele stand, terwijl de andere is gevestigd in een omni directionele modus voor toezicht op het milieu. Het voordeel is een meer realistische luisterervaring.

Geoptimaliseerd gehoorbereik

Unieke Kromlijnige Beltone's WDRC benadert de luidheid groei van een gezonde cochlea.

Door middel van de drie curven, 50 dB, 70 dB en 90 dB, fine-tuning aanpassingen kunnen worden gemaakt voor verschillende input niveaus om ervoor te zorgen dat de geluiden zijn hoorbaar en comfortabel. Bovendien de MPO werkt individueel in elk kanaal amplificatie voorkomen boven het oncomfortabel niveau (UCL) Uw klanten profiteren.:
  • Meer natuurlijk geluid ervaringen
  • Op maat versterkingsniveaus voor een optimale waarneming van geluid
  • Bescherming tegen plotselinge harde geluiden
  • Optimaal gebruik van het gehoorbereik

Effectief feedback management

De feedback management systeem is een zeer belangrijke eigenschap voor het verstrekken van goede geluidskwaliteit in een hoortoestel. Met een effectieve feedback management systeem dat u in staat zullen zijn om de winst, helderheid en comfort die nodig is voor een succesvolle aanpassing te bieden.

Als een versterkt signaal lekt uit het oor en wordt opgepikt door het hoortoestel microfoon, wordt een terugkoppeling gegenereerd en vervelende feedback wordt gehoord. Verbeterde Adaptive Beltone's Active Feedback Cancellation (AFC) een signaal (grijze golf) die in gelijke frequentie en amplitude maar tegengestelde fase is in het terugkoppelsignaal (blauwe lijn). Het resultaat is een annulering van de fluiten lus.

Nieuwe Terugkoppeling Beltone's Eraser met Whistlestop, verkrijgbaar in Beltone True17, zorgt voor een betere feedback pad modellering en meer toegevoegde stabiele versterking dan enige andere feedback-systeem op de markt vandaag.

Luisteren wordt aangenamer

De Beltone Sound Cleaner en nieuwe Sound Cleaner Pro zijn spectrale subtractie-based ruisonderdrukkingssystemen. Zij zijn actief in alle 17 compressie kanalen en analyseren van de binnenkomende signaal op 1 milliseconde intervallen te bepalen of spraak of ruis aanwezig is. Het lawaai detector schat de ruis spectrum in de pauzes van meningsuiting en trekt dat spectrum van de volgende ingang. Sound Cleaner Pro bouwt voort op de Sound Cleaner stichting en vermindert niet alleen ongewenste ruis uit het signaal, maar doet dat zonder ernstige vermindering van het spech deel van het signaal. De Sound Cleaner is verkrijgbaar in Beltone True6, Beltone Reach, Beltone Marq17 en Beltone One!. Nieuwe Beltone Sound Cleaner Pro is verkrijgbaar in True 17. Andere Noise Reduction-systemen zijn te vinden in Beltone Marq9, Beltone LINQ en Beltone ACCESS producten.

Effectieve windgeruis onderdrukking

Wind Noise Suppression detecteert en onderdrukt ruis opgewekt door wind, met inbegrip van een milde bries. Deze functie kan worden ingesteld op Mild (-10 dB), Matige (-15 dB) of Strong (-20 dB). Wind Noise Suppression is beschikbaar in Beltone Reach en Beltone Identity (Mild-10dB optie).

Verbeterde spraakverstaanbaarheid

Smart Beam Steering is onderdeel van de verbeterde adaptieve directionaliteit functie die streeft naar verbetering van het spraakverstaan. Smart Beam Steering past zich automatisch aan de optimale breedte van de directionele bundel. Het hoortoestel drager zal ervaren voortgezet maximale focus op het signaal van belang - ook in steeds wisselende omgevingen.

Smart Beam Steering is beschikbaar in Beltone True17 en Beltone Reach. Andere flexibele richtingsgevoeligheid systemen zijn te vinden in Beltone One!, Beltone Identity,
Beltone Marq, Beltone LINQ en Beltone ACCESS producten.

Voor een optimale instellingen

De Beltone Tevredenheid Journal verzamelt gegevens over de manier waarop de klant gebruik maakt van het hoortoestel. Tijdens follow-up armaturen, kan de Journal informatie worden toegepast bij het aanpassen van de instellingen van het hoortoestel. Deze data logging functie biedt ook meer nauwkeurige informatie bij de begeleiding van de cliënt.
Voldoen aan Beltone helpt uw ​​klanten om soepel aan te passen aan hun nieuwe hoortoestellen. De functie maakt het mogelijk de klant de voorkeur versterking instellingen moeten worden uitgevoerd bij de eerste montage en vervolgens geleidelijk verhoogd of verlaagd om de optimale instellingen.

De Beltone passende formule: BAFA

Montage recept Beltone-formule, die bekend staat als Beltone Adaptive Montage Algorithm (BAFA), is een effectief uitgangspunt voor de montage van alle Beltone hoortoestellen. BAFA combineert luidheid normalisatie en luidheid egalisatie. Het resultaat is een eerste pasvorm en comfort juiste gain-instellingen, terwijl tegelijkertijd gezien in persoonlijke voorkeur beoordelen bevredigende hoortoestel gain.