Beltone SOLUS PRO

Met Solus Pro kunt u als audicien voor het eerst een echte draadloze aanpassing doen. Met de Beltone Airlink programmeert u hoortoestellen eenvoudig, zonder snoeren of draden. Bovendien gaat kalibreren met Solus Pro een stuk sneller. Aanpassen wordt met Solus Pro een stuk aangenamer voor u en uw cliënten.
True_computer_airlink

Aanpassen met Solus Pro: Draadloos en niet-draadloos

1. Startscherm

In het startscherm ziet u voor de eerste keer de nieuwe, verbeterde grafische gebruikersinterface. Hier voert u, net als voorheen, de cliëntinformatie in. Dit is ook de plek waar u de levensstijl kunt invullen, om het juiste technologieniveau te bepalen.

2. Selecteer scherm

Bij de tabbladen productselectie kunt u de beschikbare hoortoestellen selecteren. Hier kiest u ook de programmeerinterface zoals Speedlink of nieuwe Beltone draadloze Airlink!

3. Draadloze verbinding met Beltone Airlink

Nadat u Airlink als uw programmeerinterface hebt gekozen, moet u de batterijlades binnen 30 seconden openen en sluiten. Druk daarna op de knop 'Verbinden' en zie hoe de Airlink draadloos verbinding met de hoortoestellen maakt.

4. Het pairen van draadloze accessoires

Zodra de draadloze hoortoestellen zijn aangesloten en toegewezen, bent u klaar om draadloze accessoires te pairen. Aanwijzingen hoe u moet pairen verschijnen op het scherm nadat u een draadloze accessoire heeft gekozen.

5. Aanpasscherm

Samen met de verbeterde grafische gebruikersinterface, en een verkorte MSG-kalibratie zorgt Solus Pro voor extra comfort voor uw cliënt.

6. Opslaan en afdrukken

Na opslaan en afdrukken van het hoortoestelprogramma kunt u de aanpassing voltooien.