• Bedien uw hoortoestel nu vanaf uw pols

De Beltone HearPlus™ app is nu beschikbaar voor de Apple Watch™! Beltone Hearing hoortoestellen kunt precies instellen naar uw wensen. Met de Beltone HearPlus app voor Apple Watch™ kunt u nu zelfs uw hoortoestellen vanaf uw pols bedienen. Het is de eenvoudigste en meest onopvallende manier van bediening die er is. 

De HearPlus app voor de Apple Watch is geschikt voor 8 hoortoestelmodellen. Overleg met uw audicien welk model het beste bij u past. 

Wijzig onopvallend de programma's en het volume

Met HearPlus app voor Apple Watch kunt u tussen verschillende opgeslagen programma's schakelen. Zo hoort u alles altijd optimaal, waar u ook bent. Pas ook het volume, de bas en de hoge tonen volledig naar uw wens aan.

Laat lawaai verdwijnen

Maakt u zich geen zorgen als u in een drukke omgeving belandt. De Beltone HearPlus app voor Apple Watch reduceert lawaai in omgevingen met veel rumoer. Luisteren wordt extra comfortabel en u verstaat spraak beter. Met een paar tikjes op uw Apple Watch verlaagt u het achtergrondgeluid

Weg met die wind

De HearPlus app voor Apple Watch is ideaal als u graag in de buitenlucht sport of wandelt. Het windfilter verlaagt het volume van storend windgeluid. Dankzij een paar tikjes op uw Apple Watch en kunt u volop van uw buitenactiviteiten genieten. 

                                                                            Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_simple spot

Apple, het Apple-logo en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in the V.S. en andere landen. Apple Watch is een handelsmerk van Apple Inc. App Store is een servicemerk van Apple Inc.