• De Beltone HearMax app 
    Bediening in uw eigen hand
Met de Beltone HearMax app kunt u uw Beltone Trust hoortoestellen bedienen via uw iPhone®, Apple Watch® of Android™ smartphone. Met één tik op het intuïtieve hoofdscherm
bent u zelf in controle en bepaalt ú wat u wilt horen.

U ervaart het beste geluid dankzij de Hearmax app voor uw Beltone Trust hoortoestellen. Download de app vandaag nog gratis in de App Store of via Google Play!  

Hoor geluiden zoals u dat wilt

Met de Beltone HearMax app kunt u direct vanaf het startscherm het volume en uw hoorprogramma's aanpassen. Eenvoudig en snel.

Hoor de kleinste details

Met de Beltone HearMax app past u de instellingen van uw Beltone Trust hoortoestellen aan uw omgeving aan. Fietst u in de wind of bent u in druk een restaurant? Verminder dan zelf het achtergrondgeluid of de windruis. 
Wilt u zich focussen op de spreker voor u? Gebruik dan Spraakfocus om het gesprek goed te kunnen volgen. 
Bekijk de connectiviteitsgids

Service op afstand: waar en wanneer u maar wilt

Heeft u tussen de geplande afspraken door een vraag of wilt u een instellingen laten wijzigen? Beltone Remote Care stelt u in staat om van alle momenten te genieten zoals ú dat wilt. 


U hoeft slechts via de Beltone HearMax app uw audicien een verzoek te doen. Hij beantwoordt uw vraag of hij stuurt u uw nieuwe instellingen, die u kunt downloaden met uw mobiele telefoon. 


Klik op de link voor meer informatie over de compabiliteit van mobiele apparaten met de Beltone apps.