Over Beltone

Beltone maakt hoogwaardige hoortoestellen beschikbaar voor meer mensen. Dit doen we door het ontwikkelen van technisch optimale hooroplossingen zonder ooit te verliezen focus op de behoeften van het individu. Wij zijn er trots op doven en slechthorenden met de beste hoortoestellen beschikbaar, van producten tot advies om service te verlenen.

Linq_office

Dit houdt in dat we heel goed luisteren naar de eindgebruikers, medische experts, audiologen en audiciens. We gaan zorgvuldig om met hun behoeften, opmerkingen en suggesties. Alleen op die manier kunnen we gewenste hulp blijven bieden aan de mensen die het van ons verlangen. 

Beltone streeft het hoogste niveau na, om op een voortreffelijke manier te voorzien in de behoeften van medemens met gehoorproblemen en die van de professionals die werkzaam zijn in deze medische branche.

Dit impliceert uitstekende productontwikkeling, kwaliteitsproductie en de best denkbare service en ondersteuning aan onze cliënten. Alle medewerkers zetten zich in om eventuele verbeteringen van onze producten en diensten direct door te voeren met als doel de Beltone missie vervullen. Beltone vindt dat iedereen de mogelijkheid moet hebben de kwaliteit van zijn of haar leven te verbeteren met een beter gehoor.

Beltone gelooft dat Iedereen recht heeft op goed gehoor.